Rakentamisen ammattilaiset

RAKEX OY

24240 Salo

SANEERAUKSET

Olemme aina palveluhenkisiä ja vastuullisia rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisia, joita motivoi laadukas työn jälki, 100% tyytyväiset asiakkaat. Toteutamme kiinteistöjen rakennustekniset remontti-, muutos-, huolto- sekä korjaus- ja kunnossapitotyöt asuin-, liike-, toimisto- ja julkisiin rakennuksiin.

Palvelemme asiakkaitamme aina asiakkaan tarpeen mukaan.

 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee vahvalla osaamisella ja monipuolisella kokemuksella.

Asunnon tai huoneiston ilmettä saat helposti kohennettua pienellä pintaremontilla. Saat kauttamme sisätilojen maalaus¬ ja tapetointityöt tai vaikka uuden lattian helposti ja vaivattomasti.

01

Sisä- ja ulkomaalaukset vuosien kokemuksella!  Kaikki maalaustyöt julkisivuista sisämaalauksiin.

02

Toteutamme sekä isot että pienet työt luotettavasti ja joustavasti, sovitussa aikataulussa. Toimintamme lähtökohtia ovat luotettava ja laadukas työnjälki sekä asiantunteva palvelu.

 

Iso tai pieni remontti, rakennus projekti, saneeraus, me hoidamme sen luotettavasti ja ammattitaidolla. Saat kauttamme kaikki rakennustyöt, aina remonteista uudisrakentamiseen.

Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme huolellisella työn laadulla, toteuttamalla asiakkaiden toiveita sekä pysymällä sovitussa aikataulussa.

RAKENTAMINEN 044 2414873                                                                                                                 RAKENNUS JA MAANMITTAUS 050 5329747